tabla acoperis
 
  • avem cele mai mici preturi
  • emitem factura si chitanta pentru decontare
  • tabla noastra se preteaza atat pentru constructia de acoperisuri cat si pentru garduri
  • livrare rapida in maxim 48 de ore pentru comenzile primite si confirmate telefonic
  • transport Gratuit in orice sector din Bucuresti
  • comanda o puteti face atat telefonic cat si on-line
  • verificarea grosimii se poate face cu sublerul electronic de catre echipa care va face livrarea
  • plata se face la livrare
comanda tabla acoperis
Recomanda-ne
 
   
Sfaturi Utile
 

Examinarea acoperisului

Pentru a cerceta starea invelitorii, a imbinarilor sau a soclurilor hornurilor, este suficient un binoclu de calitate. Pentru a detecta fisurile care nu sunt dublate de izolatie, examinati acoperisul pe dinauntru intr-o zi insorita, pe acolo pe unde patrunde lumina poate patrunde si apa.

Controlati daca in sarpanta nu s-au adapostit carii sau alte insecte silofage, prezenta lor este semnalata de gaurele minuscule sau de firmituri de rumegus pe podea. Puteti de asemena sa sondati lemnul intepandu-l cu un poason.

In cazurile incerte, tratati lemnul.

Reparatii marunte

Cea mai mica infiltrare de apa sau o ventilatie necorespunzatoare sunt suficiente pentru a periclita sarpanta, apoi si restul casei, daca nu se iau masuri din timp. Schimbarea unei tigle sau astuparea unei fisuri nu necesita totusi ani de experienta, ci doar putina pricepere si desigur multa prudenta.

Cu toate acestea daca stricaciunile sunt puse pe seama vechimii sarpantei sau a starii generale a acoperisului, apelati fara ezitare la un specialist.

Urcarea pe acoperis

Munca pe acoperis este periculoasa si de asemenea necesita respectarea unor masuri de securitate.

In primul rand nu efectuati nici un fel de lucrari pe timp nefavorabil ori cand invelitoarea este uda sau inghetata si purtati incaltaminte lejera cu talpi antiderapante cum ar fi espadrilele.

Daca nu puteti iesi pe acoperis printr-o lucarna, trebuie sa va asigurati o buna pozitionare a scarii. Aceasta trebuie echipata cu distantier pentru a se sprijini de zid si nu de jgheabul care risca sa se sparga daca este din PVC. O a doua scara lipita de acoperis va permite apoi sa va deplasati. Este preferabil sa nu calcati pe invelitoare si sa lucrati de pe scara lipita de acoperis, fara a va apleca prea mult in lateral. Ideal ar fi de asemenea sa purtati un harnasament de securitate prins de barele scarii de pe acoperis.

Astuparea fisurilor

O fisura in acoperis poate avea multe cauze. Daca un element este spart, este recomandabil sa fie inlocuit imediat. Daca este crapat sau daca exista o perforare intr-un invelis de zinc, de exemplu, puteti astupa fisura cu banda adeziva hidrofoba sau bitumata ( se lipesc la cald ).

Toate aceste benzi exista in diverse culori, pentru a ramane cat mai discrete cu putinta. Alegerea lor se face in mod evident in functie de materialele care trebuie reparate.


Copyright @ 2013 www.tabla-acoperis.com