tabla acoperis
 
  • avem cele mai mici preturi
  • emitem factura si chitanta pentru decontare
  • tabla noastra se preteaza atat pentru constructia de acoperisuri cat si pentru garduri
  • livrare rapida in maxim 48 de ore pentru comenzile primite si confirmate telefonic
  • transport Gratuit in orice sector din Bucuresti
  • comanda o puteti face atat telefonic cat si on-line
  • verificarea grosimii se poate face cu sublerul electronic de catre echipa care va face livrarea
  • plata se face la livrare
comanda tabla acoperis
Recomanda-ne
 
   
Sfaturi Utile
 

Izolatie cu panouri din fibre de lemn

Fibrele de lemn, transformate in lana de lemn, formeaza buni izolanti termici si acustici. Fibrele rezultate din reziduurile de la taierile cu ferastraul sunt umidificate la 98%. apoi presate si uscate pentru a se obtine produse cu fibre moi sau tari. Fabricarea se face fara agent de ignifugare fara fungicide sau pesticide. Lignitul adecvat lemnului serveste drept unic liant. Acesti izolanti sunt reciclabili. Structura lor cu montare canelata permite conceperea de panouri semirigide adaptate la izolatia intre capriori si la izolatia interioara sau exterioara a zidurilor. De asemenea, acestia ajuta la izolarea pe timpul verii. Pentru izolarea unui acoperis din tabla zincata, aceste panouri de fibra de lemn pot fi montate cu un ecran rigid, si el tot din fibra de lemn si ipgregnat cu bitum. Aceasta contribuie la izolatia termo acustica, oferind totodata o respiratie naturala permanenta.

1.aceste panouri de fibra de lemn semirigide, propuse in mai multe grosimi ( 20, 40, 60, 80, 100, 120 mm ) asigura o buna izolatie termo acustica a acoperisurilor
2. panourile din fibra de lemn sunt puse intre sau pe capriori in timpul izolarii acoperisului. Ele trebuie sa fie puse alaturi, astfel incat sa se asigure o izolatie continua si sa evite puntile termice.
3. se recomanda acoperirea panourilor cu un ecran rigid, si el din fibre de lemn impregnate cu bitum, care favorizeaza confortul termic pe tim de vara. Pentru o etanseitate mai buna se acopera ansamblul cu o pelicula flexibila, inainte de punerea stratului acoperitor (tigle, ardezii, pae, lespezi)

Copyright @ 2013 www.tabla-acoperis.com